Επισκεπτόμενοι τον Δικτυακό τόπο (e-shop) roloi-rbs.gr ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.


1. Αποστολές Προϊόντων


Το roloi-rbs.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται ΔΩΡΕΑΝ χωρίς την παραμικρή δικής σας επιβάρυνση, στον χώρο σας, με τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών ACS και ΕΛΤΑ courier. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων) συνήθως σε 24 ώρες. Υπάρχουν περιπτώσεις που η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην σελίδα του προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά για την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα, καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση με την αποστολή διαφορετικής ταχυμεταφορικής εταιρείας ελάχιστο κόστος τα 10€. Το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα της επιφύλαξης ή/και άρνησης εκτέλεσης παραγγελιών εφόσον γνωστοποιήσει στον ενδιαφερόμενο χρήστη τους λόγους για τη σχετική επιφύλαξη ή/και άρνηση.


2. Ακύρωση παραγγελίας, υπαναχώρηση και επιστροφές προϊόντων


α. Τυχόν ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να γνωστοποιείται υποχρεωτικά, τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει αποσταλεί, επιβαρύνεστε με το ποσό των 20€, το οποίο ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων.
β. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής, συσκευασίας και ασφάλειας των προϊόντων το οποίο είναι 20€. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί (φορεθεί), αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα-εγγυήσεις, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
γ. Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Μετά την παρέλευση αυτών υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ρολόι σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.
δ. Στις περιπτώσεις ακύρωσης παραγγελιών, επιστροφής προϊόντων, ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία, υποχρεούστε -για φορολογικούς λόγους- να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 τους λόγους επιστροφής, ακύρωσης ή άρνησής σας.
ε. Τα προϊόντα με την ένδειξη "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται. 


3. Τιμές Προϊόντων


Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το roloi-rbs.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. 


4. Προσωπικά Δεδομένα


Το roloi-rbs.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον Server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.
Το roloi-rbs.gr λειτουργεί μέσω ασφαλούς σύνδεσης (https)    και δεν αποθηκεύει σε καμία περίπτωση στοιχεία πιστωτικών-χρεωστικών καρτών


5.  Πνευματική Ιδιοκτησία


Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του roloi-rbs.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο roloi-rbs.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα


Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.


7. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών


Τo roloi-rbs.gr, για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα του, μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.


8. Περιορισμός Ευθύνης


Το roloi-rbs.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει, με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο διαδικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης) και ως εκ τούτου δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

9. Προσφορές – Διαθεσιμότητα


Οι τιμές των προϊόντων ισχύουν μόνο για on-line και τηλεφωνικές παραγγελίες.
Σημειώστε πως η διαθεσιμότητα των μοντέλων μεταβάλλεται διαρκώς, και το e-shop ενημερώνεται καθημερινώς από το υπάρχον stock της αποθήκης.
Υπάρχουν περιπτώσεις που η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην σελίδα του προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά για την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος.


10. Τροποποίηση των όρων του παρόντος


Το roloi-rbs.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.